Hermes E2, Keskimaa E2-05 AA, lohko 8

Jeppis A - Hermes sininen   5 - 7

Pietarsaaren jäähalli

9.1.2016 Jeppis - Hermes, Kristallihalli Pietarsaari

Vuoden 2016 toinen E2-05 sarjaottelu pelattiin LA 9.1.2016 Pietarsaaressa. Hermes oli hävinnyt kaksi aikaisempaa kohtaamista niukasti yhden maalin erolla ja nyt lähdettiin hakemaan revanssia!

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnassa ja Jeppis meni jo ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johtoon maalinedustalta tehdyllä maalilla. Hermes ei kuitenkaan antanut salama-alun häiritä vaan tasoitti pelin nopeasti 1-1. Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli tasaisissa lukemissa 2-2.
Toinen erä oli myös kotijoukkueen hallintaa ja Jeppis vei erän 2-0 näyttävillä yksilö suorituksilla ja tehokkaalla maalinedusta pelillä.
Kolmanteen erään tuli sisuuntunut Hermes joukkue ja numeroiden näyttäessä 4-2 kotijoukkueelle alkoi raivoisa takaa-ajo. Hermes toimitti kiekkoa maalille ja rebound kiekot laitettiin maaliin! Jeppis pääsi vielä tekemään yhden maalin mutta sitten Mv Matias Leppilampi piti loistotorjunnoilla maalihanat kiinni. Tilanne oli nopeasti 5-5 ja laitettiin vilkkua vasemmalle ja päätettiin mennä ohi. Hyvällä joukkuepelaamisella ja ahkeralla luistellulla Hermes onnistui maalinteossa vielä kaksi kertaa ja loppusummerin soidessa taululla komeili lukemat 5-7 vierasjoukkue Hermeksen hyväksi!