Hermes E2, Keskimaa E2-05 AA, lohko 8

Hermes sininen - KuKu, Kuortane  7 - 0

Kokkolan harjoitushalli, Besthall

Komea 7-0 kotivoitto Kuortaneesta!

E2-05 pelasi ensimmäisen kerran uutta vastustajaa KuKu Hockeyta vastaa. Ottelu alkoi kotijoukkue Hermeksen tahdissa ja pienen alkutunnustelun jälkeen kotijoukkue Hermes maalasi ensimmäisen kerran ja tästä johtoasemasta ei enään luovuttu. Hermes vei peliä alusta alkaen ja omassa päässä pelattiin varmaa puolustuspeliä ja pidettiinkin koko ottelun ajan oma maali puhtaana. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat kotijoukkueen hyväksi 2-0. Toisessa erässä ei maaleilla mässäilty vaikka varsinkin Hermeksellä oli useita maalintekopaikkoja läpiajosta ihan maalinedustalle, yksi maali kuitenkin saatiin aikaiseksi ja ja toisen erän jälkeen oli lukemat 3-0 kotijoukkueelle. Kolmannessa erässä jäähyt hieman sekoittivat vieraiden peliä ja Hermes meni menojaan. Viimeisessä erässä tehtiin vielä 4 maalia ja loppulukemat 7-0 kertovat pelin olleen täysin Hermeksen hallinnassa. Alla ottelukuvia.