25
HEL
14.15
Hermes Naiset yj, Naisten Mestis loppusarja, lohko 1.

APV - Hermes   4 - 7

Alavus

Kauden huipennus alkaa!

Hermes Naisten osalta mestiksen jatkosarjan ensimmäinen ottelu käydään Alavudella, jossa vastaan asettuu tälle kaudelle uusi tuttavuus APV Naiset. Joukkue pelasi 8 joukkueen mestiksen alkusarjassa 14 ottelua sijoittuen sarjan häntäpäähän viimeistä edelliseksi. Joukkueessa on kuitenkin todella taitavia nuoria pelaajia ja kärkihyökkääjien taso riittää varmasti ratkaisemaan otteluita mikäli heille tilaa ja aikaa annetaan. Tämän Hermes Naiset tiedostaa hyvin ja ottelusta onkin varmasti odotettavissa jännittävä ja mielenkiintoinen.

Hermes Naisille haastajan asema otteluun kyllä kelpaa ja joukkue lähtee kohtaamaan lauantai-iltapäivän vastustajaa omilla vahvuuksillaan. Joukkue pääsee otteluun suhteellisen hyvistä asetelmista, enimmät sairastelut on toivon mukaan takana päin ja rivit kutakuinkin kasassa. Joukkue on luottavaisin mielin sarjan alkaessa.

Mestiksen jatkosarja on muutenkin mielenkiintoinen ja aika armotonkin kun jokainen neljästä ottelusta on periaatteessa kuin playoffs kamppailu mikäli jatkoon aikoo selviytyä. Molemmista jatkosarjan lohkoista Final four turnaukseen selviytyy kaksi joukkuetta. Haastajan asemasta on kuitenkin hyvä lähteä tavoittelemaan paikkaa kahden joukossa.

Tilastot
APV

4 - 7

2 - 10 - 32 - 3

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi