12
MAA
15.30
Hermes Naiset yj, Naisten Mestis loppusarja, lohko 1.

Hermes - Sport  4 - 3

Kokkola

Mestis jatkosarjan paikallistaisto!

Sunnuntai-iltapäivän mestis jatkosarjan kamppailussa kohtaavat ”paikallis” kilpakumppanit Hermes Naiset ja Vaasan Sport Naiset. Joukkueiden tiet tähän pisteeseen ja kohtaamiseen ovat edenneet vähän eri tietä. Syksyllä samassa lohkossa pelatun karsintasarjan jälkeen Sport eteni mestikseen SM sarjajoukkue Kuortaneen avustamana, heidän käyttäessä joka ottelussa kentällisen verran lainapelaajia ylemmältä sarjatasolta. Hermes jäi lohkossa juuri karsintaviivan alapuolelle kolmanneksi ja joutuivat hakemaan vauhtia alemmasta Suomi-sarjasta, jossa voittivat oman lohkonsa. Näin myös Hermes Naiset nousivat takaisin mestikseen ja samaan jatkosarjan lohkoon Sportin kanssa.

Mielenkiintoista nähdä miltä joukkueiden voimasuhteet toisiinsa nähden näyttävät tällä hetkellä kun kausi on jo ehtoo puolella ja pelataan kevään ratkaisupelejä. Molemmat joukkueet ovat kokoonpanojensa suhteen muuttuneet jonkin verran alkukaudesta, jolloin Sport voitti molemmat kohtaamiset karsintasarjassa.

Hermes Naiset lähtee otteluun tietenkin haastajana, mutta luottavaisena uskoen omaan tekemiseensä. Takana on kaksi ottelua jatkosarjassa ja pelit ovat osoittaneet, että joukkue pystyy kamppailemaan tämän talven mestis joukkueita vastaan. Ottelussa on varmasti myös ylimääräistä jännitystä kun karsintasarjan jälkeen Hermes Naiset jättänyt ja Sporttiin siirtynyt Ida Kuoppala on vanhaa seuraansa vastassa ensimmäisen kerran.

Tilastot

4 - 3

Sport
1 - 13 - 00 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi