Julkaistu: 20.09.2017 00.00

Vanhempainilta 19.9

Pidettiin vanhempainilta jäähallin vipissä 19.9.17

Läpikäytyjä asioita.

Leijonakiekkokoulusta keskusteltiin, kaikkien kannattaa ilmoittaa lapsi sekä joukkueeseen että kiekkokouluun. Kun on ilmottautunut myöskin kiekkokouluun, niin "säästää" emoseuramaksun.

G-junioreitten toimintamaksu 50€+50€ (syksy+kevätkausi) ja jos ei ole ilmottautunut kiekkokouluun, niin päälle tulee Hermeksen emoseuramaksu 100€.

Kun on ilmottautunut ja maksanut kiekkokoulun 100€, niin on oikeutettu tulemaan kiekkokoulun jäälle, johon sisältyy: jää, maila, harjoituspaita ja emoseuramaksu.

G-junioreilla on kiekkokoulun myöhempi tunti, aika vaihtelee riippuen edustus Hermeksen peleistä. Hermeksellä lauantaisin kotipeli, niin tällöin ottavat aamujään klo 10-11, eli tällöin kiekkokoulu alkaa klo 11 ja g-junnujen kiekkokoulutunti klo 12. Lauantaisin alkaa siis klo 11 tai 12.

Tulevalla kaudella joukkueemme pelaa rannikkoliigaa, osallistumme 3 tai 4 joukkueella turnauksiin. Hermes järjestää turnauksen sekä syksykaudella, että kevätkaudella. Tämä tarkoittaa sitä että talkoovuoroja tulee jokaiselle. Turnaukset yksipäiväisiä, muutaman tunnin aikana pelattavia. Turnaus viikonloput ovat syksyllä vko 44, 47, 50, ja keväällä vko 2, 5, 8 ja 11. Turnauksiin valmennus jakaa joukkueet tasavahvoiksi.

Kiekkokoulu alkaa 7.10. Joukkueelle tuli Hermekseltä tehtäväksi järjestää aloituskerralla varustemyyjäiset n.klo 9.30-13.30. Myyjäisiin saa kuka tahansa tuoda varusteita myyntiin, ja määrittää hinnan, johon joukkue saa laittaa jonkun prosentuaalisen hinnan päälle. Eli jos asiakas tuo myyntiin tuotteen 5€, niin hinta nostetaan 6€ ja joukkue saa siitä myynnistä euron. Myyjiä tähän tarvitaan n.8-10. Kaikki paikalle, jotka vaan pystyy, jotta varustemyynti sekä kahvitarjoilu saadaan hoidettua.

Päätimme ottaa kiekkokoulun kahvion järjestämisen hoitaaksemme tulevaksi kaudeksi. Kaiken myymämme tuoton saamme joukkueelle, lukuunottamatta kiekkokoulun ensimmäistä kertaa ja syksyn viimeistä kertaa, jolloin kioskivastuussa oleva joukkue tarjoilee hermeksen kustantamat kahvit, mehut, piparit.

Kahviotiimiä mietittiin, halukkaat voi ilmottautua JoJolle.

Varainhankinta asioista: Jokainen voisi kysellä jostain sponsoreita, lahjoituksia ja arpajaispalkintoja.

Edustuksen peleissä g-junioreilla on talkoona kiekonkeruu lämmittelyn jälkeen: vähintään kaksi lasta keräämään kiekkoja, paikalla oltava tuntia ennen.

Hankintoja: 2kpl pumpputermoksia kahviota varten. Lisäksi huoltolaukku johon työkaluja ja ensiapuvälineitä.

Prisman suutarissa luistinten teroitus g-junioreille 4€

Kokoonnutaan vielä ennen ensimmäistä rannikkoliiga turnausta.

Yhdessä hyvä tulee!

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi