Hermes - Kalpa Akatemia   9 - 6

Kokkola

Hermes C vs KalPa Akatemia

Näin tänään pyörähti käyntiin Hermes C.n osalta lohkovoiton myötä Sm Ristiinkarsina pelit.

Vastaan asettui savonmaalta KalPa Akatemia. Hermeksen vastuuvalmentaja Friis painotti ennen ottelua, että jokainen joukkueessa lähtee alusta asti kovalla temmolla, ja näyttää kuka Kokkolan hallin kirkkaissavaloissa näyttää kaapin paikan.

Ottelu lähteekin käyntiin Hermeksen vieden 5 vs 5 peliä selvästi paremmin kuin KalPa.

Ensimmäisen erän jälkeen kotijoukkue johtaakin ottelua 3-2

Toisessa erässä Hermes lisää tempoa ja onnistuu maalinteossa viidesti ja KalPa ainostaan yhden kerran. Ainoana miinuksena joukkueen liian suuret jäähyminuutit. Vastustaja rokottaa koko ottelussa ylivoimalla kolmesti.

Kolmanteen erään lähdetään 8-3 johdossa, ja nämä lukemat selvästi näkyy joukkueen peliasenteessa, Hermes tekee kolmannessa erässä vielä yhden maalin, ja KalPa puolestaan onnistuu kolmesti, eli laatikosta lähdetään 9-6 voitolla kohti seuraavaa karsinta ottelua joka on huomenna Vuosaaressa kivenkovaa Viikinkiä vastaan klo 16.15.

Suur kiitos syyskauden viimeisessä kotiottelussa kuuluu kaikille kannustajille,vanhemmille ja joukkueen eteen toimiville tahoille.