Viikingit - Hermes C   10 - 3

Vuosaari 2

SM-Karsintaottelu Viikingit vs Hermes

Syyskausi satiin Sm-Karsintapeleistäkin päätökseen Sunnuntaina Vuosaaressa jossa vastassa oli Juha Lindin luotsaama Viikingit.

Edellispäivän Kalpa-pelistä oli joukkueella hyvä pöhinä päällä, ja joukkue lähti otteluun hyvällä asenteella.

Ennakkoon ei ollut tiedossa muuta kuin se että vastassa on SM-tason isokokoinen joukkue täynnä laadukkaita pelaajia.

Ensimmäinen erä menee vastustajalle 2-0, kun pienistä virheistä viikingit rokottaa hyvällä prosentilla.

Toiseen erään Hermes kaventaa hieman, onnistuttuaan kolmesti ja näin viimeiselle tauolle lähdetään lukimissa 5-3.

Kolmas erä pusketaan lähes samalla temmolla kuin kaksi aikaisempaa erää, mutta viikinkien rokottaessa Hermeksen

virheistä lähes sataprosenttisesti niin loppulukemat pelin loputtua 10-3.

Joukkue saa Friisin kiitokset hyvästä pelistä ja taistelusta vaikka tulos olikin tappiollinen.

Tästä on hyvä lähteä joulutauolle ja keskittymään kevään Mestispeleihin jossa mukana entuudestaan vanhoja tuttuja joukkueita,sekä