Hermes U13, U13-AAA

Hermes Österbotten AAA - JYP Musta AAA  3 - 4

Kokkola hh,

Tasainen peli päättyi Jypin voittoon

Tiukka taisto käytiin Hermes Österbottenin ja Jypin välillä Kokkolan harjoitusjäähallissa. Ottelu oli erittäin tasainen ja maaleja tehtiin vuorotahtiin molempien joukkueiden käydessä vuorotellen kuskin paikalla. Maalinteon aloitti Hermes, mutta Jypin tasoitus tuli nopeasti perään. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tasatilanteessa 2-2. Toisessa erässä peli jatkui samoissa merkeissä ja molemmat joukkueet pisti kerran kiekon pussiin. Kolmas erä oli varmasti juuri sen verran Jyp merkkinen, ettei ole mikään vääryys kun pisteet lähti Jypin matkassa Jyväskylään, ottelun päättyessä Jypin oittoon 3-4. Maalivahtien torjunnat Hermes 41 ja Jyp 31. Näitä hyvävauhtisia ja tiukkoja taistoja tarvitaan, jotta peli sekä pelaajat kehittyy. Tästä on hyvä suunnata katse kohti huomista JPK:n kohtaamista Alajärvellä.