22
MAR
14.10
Hermes U13, U13-AAA

Hermes Österbotten AAA - Virkiä Sininen AAA  16 - 1

Kokkola HH

Yhteistyön iloa ja voimaa

Jälleen pelaajamme ovat saaneet nauttia kuluneen viikon hyvästä harjoittelusta ja hyvästä valmennuksesta, jonka jälkeen myös kaikki joukkueiden jäsenet, vanhemmat ja tukijat ovat saaneet elää ja nauttia onnistumisen hetkiä juniorijääkiekon täyteisessä ja mukavissa merkeissä kuluneen viikonlopun aikana. On todella ilo meidän kaikkien saada olla osana tässä koko aluettamme palvelevassa U13 yhteisössä. Tässä on vaan voittajia ja suurimpina ovat alueemme kokoajan huimaa vauhtia kehittyvät U13 pelaajat, jääkiekkoilua intohimoisesti opettelevat nuoret.

Sunnuntaina pelatussa AAA tason ottelussa Hermes Österbotten ei antanut minkäänlaisia mahdollisuuksia vastustaja Lapuan Virkiälle, vaan löi tylysti tauluun lukemat 16-1. Ottelussa oli Hermeksellä maalipaikkoja niin paljon, että lukemat olisivat voineet olla vaikka tuplat, mutta Virkiän maalivahti pelasi myös erittäin hyvin ja esti vielä isommat lukemat. Taakse menneille maaleille hänkään ei voinut mitään. Maalivahtien torjunnat ottelussa oli Hermes 24 ja Virkiä 77.

Viikonloppu tarjosi jälleen kaikkien alueemme U13 yhteistyöjoukkueidemme osalta hienoja tuloksia. Edellä mainitun AAA ottelun lisäksi sunnuntaina pelattiin kolme AA tason ottelua, joissa MuIK voitti Kraftin vieraissa 1-27. Hermes valkoinen voitti vieraissa IF Puckenin 4-9. Ja kuin pisteeksi iin päälle, IK Kronan voitti kotonaan kovan kamppailun Vaasan Sporttia vastaan, jota oli vahvistettu kaiken lisäksi maalivahtia myöten usealla AAA tason pelaajalla.

Katse taas uuteen treeniviikkoon entistä innokkaampana.

Tilastot

16 - 1

Virkiä Sininen AAA
3 - 06 - 17 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi