Tervetuloa mukaan U9-joukkueeseen!
U9Julkaistu: 06.05.2024 13.08

Tervetuloa mukaan U9-joukkueeseen!

Kiinnostaako lastasi jääkiekko harrastuksena? Tiesitkö, että U9-joukkueen toimintaan voi liittyä mukaan milloin vain? Riittää, että lapsi itse on asiasta innostunut ja tietysti vanhempien/huoltajan on tärkeä tätä intoa tukea, niin silloin kaikki olennaisin on kassassa jääkiekon harrastamista varten.

Toki tarvitaan vielä varusteet yms. mutta niiden kohdalla seura auttaa alkuun. Juniori Hermekseltä on mahdollisuus lainata varustepaketti kahdeksi (2) kuukaudeksi käyttöön veloituksetta harrastuksen aloitusvaiheessa. Paketti sisältää melkein kaikki varusteet mitä jääkiekkoon tarvitaan, ainoastaan kaulasuoja, ristikollinen kypärä ja luistimet on oltava omasta takaa. Mailakin löytyy tarvittaessa seuralta lainaan. Tämä lainavarustepaketti on mahdollista ostaa omaksi, mikäli lapsi innostuu jääkiekosta ja haluaa siitä uuden harrastuksen itselleen. Varustepaketin hinta on 90,00 €. Myös käytettyjen varusteiden hankinta on helppoa ja niitä löytyy seuran sisältä joka lähtöön.

Mitä jääkiekon harrastaminen sitten maksaa? Kuluvan vuoden aikana on ollut eri medioissa paljon keskustelua, ja ihan aiheesta, eri harrastusten kustannuksista. Jääkiekko mielletään kalliiksi eliittilajiksi ja joissain tapauksissa tämä mielikuva pitää myös valitettavasti paikkansa. Vanhemmissa ikäluokissa (16-20 -vuotiaat) korkealla tasolla kilpaileminen vaatii rahaa, oli kyse mistä lajista tahansa. Onneksi Juniori Hermeksen nuorimmissa ikäluokissa U8-U10 harrastaminen ei ole sen arvokkaampaa kuin missään muussakaan joukkuelajissa.

- U9-ikäluokassa (2016 -syntyneet) harrastaminen maksaa kaudella 2024-2025 noin 50 euroa/pelaaja/kuukausi (koko kausi noin 500 euroa).

Mainitut summat pitävät sisällään kaikki kiinteät kulut, mitä harrastamisesta syntyy seuran ja joukkueen puolesta. Tähän lisätään vielä pelaajakohtaiset muuttavat kulut, kuten esim. yllä mainitut varusteet ja maila sekä mahdolliset ruokailut ja yöpymiset pelimatkoilla yms. Näitä pelaajakohtaisia muuttuvia kuluja ei kuitenaan hirveästi vielä nuoremmissa ikäluokissa kerry ja niiden suuruuteen voivat vanhemmat/huoltaja valinnoillaan vaikuttaa todella paljon. Kalleimpia uusia varusteita tai mailoja ei todellaan ole tarpeellista nuorten lasten kohdalla hankkia, käytetyillä tai edullisemman pään uusilla pärjää mainiosti.

Tukea jääkiekon harrastuskustannuksiin on myös saatavilla useasta eri paikasta. Esimerkiksi Juniori Hermeksen kautta toimiin Teemu Aalto tukirahasto ja Suomen Jääkiekkoliiton kautta vuotuinen LKK ja U9-U12 ikäluokkien tukihaku, joista molemmista on mahdollista saada rahallista tukea lasten jääkiekkoharrastukseen.

Mikäli kiinnostus jääkiekkoa kohtaan vahvistui, voitte ilmoittautua mukaan U9-ikäluokkan toimintaan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja saatte tarvittaessa ikäluokan joukkueenjohtajalta, jonka yhteystiedot ovat myös alla.

KLIKKAA TÄSTÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN U9-JOUKKUEEN TOIMINTAAN! (2016-syntyneet)

Lisätiedot joukkueenjohtaja Hanna-Mari Gillberg p. 040 544 7988

Tervetuloa mukaan Juniori Hermeksen toimintaan ja upean lajin pariin!

Joukkueen uusimmat uutiset

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi