23
HUH
15.00
Hermes A-tytöt, A-Tytöt SM-turnaus

Hermes - RW  

Malmi 1

A-Tyttöjen SM-turnaus

22-23.4 Malmin jäähallilla Hermeksen A-tytöt saavutti hienosti sijan 8, mukana oli yhteensä 13 joukkuetta. Oli SM-tason joukkueita että MM-pelaajia vastassa.

Ensimmäinen ottelu ja meidän pelaajia selvästi jännityksessä pitänyt joukkue oli Kuortane Team. Ottelu päättyi VAIN meidän 0-2 tappioon !!! Desibelit olivat korkella kopissa ottelun jälkeen, positiivisessa mielessä.

Päivän toinen vastustaja oli KJT heidän viedessä ottelun nimiinsä 0-1.

Iltaottelu pelattiin Jää-Tiikereiden kanssa tasan 0-0.

Alkusarjan C-lohkossa sijoituimme sijalle 3.

Turnauksen esimmäinen päivä loppui meidän puolelta maalittomiin otteluihin mutta se ei joukkuetta lannistanut - päinvastoin. Nousujohteisesti iltaa kohden.

Välisarjan lohko-F ja sijat 7-9 odotti meitä sunnuntaina.

Aamupäivän ensimmäisessä ottelussa TPS kaatui lukemin 2-1. Maalihanat avattu !

Viimeisessä ottelussa vastaan luisteli kotijoukkue RW. He veivät ottelun 2-1 nimiinsä. Ottelu oli todella tiukkaa vääntöä ja olisi hyvin voinut päättyä toisinpäin lukemiin.

Joukkuetta koutsasivat Naisten joukkueen " senioripelaajat " Elisa & Krista, mv-valmentaja Bo kanssa. He toimivat kaikin puolin kannustavasti, ohjeita antaen, välittömästi pelitilanteisiin reagoiden, muutoksia tehden, etc.

Huoltaja Tomi piti pelaajien luistimet että varusteet kondiksessa. Kannustajien toimiessa roudareina, kaffin keittäjinä, kuvaajina ja myös kannustajina. Krissen ollessa turvallisena kuskina Suomen moninaisessa säässä.

Turnauksen Hermes A-Ladyt: Alisa, Anna, Anniina, Annika, Henna, Ida, Kia, Laura, Lotta, Malviina, Milla, Sara, Susanna, Susanna, Vaula.

Näin saatiin taas uusi kokemus jääkiekon saralla. Huomaten, että olemme ihan hyvällä tiellä tyttö- ja naisjääkiekossa Hermeksessä.

Entisiä Hermeksen tyttö- ja naiskiekkoilijoita näkyi kentällä muutenkin. Kuortane Team, Kärpät, HPK ja Kiekko-Karhut sisälsivät heitä. Hienoa nähdä, että meiltäkin eteenpäin lähteneitä on.

PS. Finaalissa Kuortane Team - Kärpät 2-0.




Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi