Hermes B, B-Nuorten Mestiskarsinta

Hermes - JYP  2 - 5

Kokkolan jäähalli

Jyp B selätti Hermes B:n

Jyp B otti mukaansa kolme sarjapistettä lauantain B-junioreiden mestiskarsintaottelussa Kokkolassa. Hermes B-joukkue sinnitteli kaksi erää Jypin joukketta vastaan. Se jopa tasoitti ottelun toisessa erässä 2-2 tilanteeksi. Hetken Jypin joukkue eli pienessä paniikissa, mutta heti kolmannen erän alkuun tehty 2-3 maali vapautti joukkueen rutiinisuoritukseen. Hermes B tunnusti selkeästi Jypin joukkueen paremmaksi. Jos ei mitkään tähdet käännä Jypille selkäänsä, pelaa Jyp keväällä B-jun alempaa sm-sarjaa. Niin vakuuttavaa peliä se on esittänyt.

Hermes B taistelee mestiskarsintapaikkaan tarvittavista pisteistä jälleen tänään sunnuntaina klo 12.30 alkavassa ottelussa RoKia vastaan. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan joukkuetta hyviin suorituksiin.

Alla jälleen taidokkaat kuvat Jari Ehrströmiltä lauantain ottelusta.

Tilastot

2 - 5

JYP
1 - 21 - 00 - 3
8'Jäähy: 2 minKuoppala Artturi
12'MaaliHonkakoski Elias
12'MaalisyöttöHeikkilä Arttu
13'Jäähy: 2 minOjala Vili-Valtteri
32'Jäähy: 2 minHeikkilä Arttu
37'MaaliKuoppala Anttoni
37'MaalisyöttöAhlskog Tobias
37'2. maalisyöttöMellin Miika
43'Jäähy: 2 minRäikkönen Arne
58'Jäähy: 2 minMellin Miika