Hermes B, B-Nuorten mestis

Hermes B-jun - TPS Akatemia  3 - 2 JA

Kokkolan jäähalli

Jatkoaikavoitto tiukassa kamppailussa Hermes B:lle

Hyvä viikonloppu! Näin voi sanoa Hermes B-joukkueen suorituksesta kahdesta kotipelistä. Lauantain voitto KJT Haukoista sai jatkoa sunnuntaina, kun Hermes B voitti tiukan ottelun päätteeksi TPS Akatemian jatkoajalla 3-2. Voiton pohjusti tasainen peluutus neljällä kentällä, sekä hyvä maalivahtipeli. Bränn torjui pari läpiajoa, sekä teki läpi koko ottelun varmaa torjuntatyöskentelyä. Vastustaja piti Hermes-pelaajat hyvin poissa maalintekosektoreista, mutta myös Hermes pystyi ohjaamaan TPS-hyökkäykset kulmiin. Paikkoja oli myös Hermeksellä. Päivän onnistujiksi maalivahdin lisäksi voidaan nimetä Jylkkä, Haikonen ja Lindqvist. Jylkkä tasoitti hyvän karvauspelin päätteeksi toisessa erässä. Haikonen taas onnistui yläkulmalaukauksessa viimeisen erän lopussa tasoittaen pelin ja sen seurauksena päästiin jatkoerään. Ja kun TPS-pelaaja sortui kampitusjäähyyn heti jatkoajan ensimmäisellä minuutilla, pääsi Hermes pelaamaan neljällä kolmea vastaan. Hermes-ylivoima oli ontunut läpi ottelun. Tämä oli varmasti vastustajan hyvyydestäkin johtuvaa. Joukkueen juniori Lindqvist ei arkaillut valmennuksen laittaessa hänet jatkoajan ylivoimaan. Komea yläkulmalaukaus löysi perille ajassa 60.48 ja sen myötä kaksi pistettä Hermes B-lle.

Seuraava viikonloppu on jälleen vieraspeliviikonloppu. Onnea ja menestystä joukkueelle lauantaina sen matkatessa Mikkeliin Jukurien ja sunnuntaina Joensuuhun Jokipoikien vieraaksi.