Toni Utunen pitkästä aikaa "kotihalliin", vastassa Myllylä?
Julkaistu: 05.10.2017 00.00

Toni Utunen pitkästä aikaa "kotihalliin", vastassa Myllylä?

Tulevana lauantaina Hermes-edustus pelaa toisen kotipelinsä Kokkolan jäähallissa klo 17.00 alkaen. Vastustajaksi saapuu LeKi Lempäälästä. Huhut kertovat, että Lekin puolustajana pelaa tässä ottelussa Kokkolassa varhaiset kiekko-oppinsa saanut Toni Utunen.

Toni Utunen, LeKi mestisjoukkue

Toni muutti noin neljä vuotta sitten Tampereelle haastaakseen itseään Tappara-junioreiden silloisissa C-junnuissa. Lahjakas kiekkoilijanalku on edennyt urallaan Tapparan B- ja A-junioreissa, sekä usean ikäluokan maajoukkueringissä siten, että viime keväänä sai tulikasteen jo liigajäillä, Tapparan ja Ilveksen välisessä ulkoilmaottelussa. Uran tähän asti merkittävin maali on hänellä viime keväältä U18 MM-välierässä lämätty jatkojan voittomaali Venäjää vastaan. Pikkuleijonat voittivat turnauksessa lopulta MM-hopeaa.


Toni on Liiga-Tapparan sopimuspelaaja ja harjoittelee heidän kanssaan. Hän sai eilen tämän kauden tulikasteen CHL-pelissä Tapparan kohdatessa kotonaan B.Bystrica , Slovakian mestarin. Ottelu päättyi 3-0 Tapparalle. Toni sai tilastoihin ensimmäiset liigajoukkueen pisteet saadessaan kahteen maaliin syöttöpisteet. Alkusyksyn hän on pelannut U18 turnausottelujen lisäksi kymmenen ottelua mestisjoukkueen Lekin puolustajana. Ja nyt siis lauantaina saatamme nähdä Tonin Kokkolassa. Hyviä pelejä Tonille, mutta pisteet jääköön Kokkolaan, eikö niin Hermes-miehet?! ;)

Hermeksen sopimuspelaaja Wiljami Myllylä päässee nyt lauantina näyttäämään taitonsa kotiyleisön edessä. Nämä nuorukaiset Utunen ja Myllylä sattavat siis olla samaan aikaan jäällä. Myös Wiljamille hyviä pelejä Hermes-paidassa!


Wiljami Myllylä vuonna 2009-2010

T: JiiKoo

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi