Mikä on Hermes-Akatemia?
Julkaistu: 11.05.2023 16.20

Mikä on Hermes-Akatemia?

Seurassa on käynnissä projekti, jonka tavoitteena on mahdollistaa entistä henkilökohtaisempaa valmennusta kilpa-ikäluokkiemme pelaajille ja viedä heitä kohti ammattilaisuutta. Tämä projekti kantaa työnimeä "Hermes-Akatemia". Valmennusryhmän perustaminen on osa uutta strategiaamme ja tukee tavoitteitamme tarjota pelaajille yksilöllistä seurantaa, tavoitteidenasetteluita ja pelaajapolkuja.

Ryhmän tavoitteena on tarjota ryhmän pelaajille tukea harjoitteluun ja suunnitelmallisuuteen, tiivistää yhteistyötä edustuksen kanssa sekä luoda yksilöllisiä pelaajapolkuja ja pitää yhteyttä myös seurasta muualle siirtyneisiin pelaajiin.

Ryhmään valitaan kausittain n. 8-12 kpl pelaajia seuramme U16-U20-joukkueista. Pelaajat ryhmään valitsee valitsijaryhmä joka koostuu Juniori Hermeksen valmennuspäälliköstä, akatemiavalmentajista ja Edustus Hermeksen urheilutoimenjohtajasta. Ryhmän pelaajat ovat osa omia ikäkausijoukkueitaan täysin kuten muutkin joukkueen pelaajat ja lisäksi he kuuluvat valmennusryhmään.

Ryhmän toiminta rahoitetaan kokonaan Juniori Hermes ry:n toiminnan ulkopuolisella rahoituksella. Seuran tai yhdenkään joukkueen varoja ei tähän toimintaan käytetä. Varat hankintaan erilaisilla yhteistyösopimusmalleilla yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä.

Lyhyesti:

MITÄ?
Motivoituneille, tavoitteellisille ja sitoutuneille pelaajille tarkoitettu valmennusryhmä, jossa pelaajan kehittymistä tuetaan ja häntä pyritään kehittämään kokonaisvaltaisesti.


MITEN?
Valittujen pelaajien kanssa käydään jatkuvasti kehityskeskusteluja ja he saavat palautetta toiminnastaan ja suunnitelmien etenemisestä. Pelaajille tehdään tavoitteenasettelut sekä henkilökohtaiset pelaajapolut. Pelaajat saavat kehitysvalmentajan ja ryhmän tuen.


MIKSI?
Pyritään auttamaan pelaajia saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa urheilijoina.


Lisätiedot:

Valmennuspäällikkö: Joona Kangas, joona.kangas@juniorihermes.fi / 0400588042

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi