Varustepaketti pitää sisällä: 
Varustekassi
Hartiasuojat
Kyynärsuojat
Jääkiekkohousut
Polvisuojat 
Jääkiekkohanskat 

Varustepaketin varusteet sopivat 100-145 senttisille lapsille. 
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Juniori Hermeksen Easy hockey joukkueeseen. 
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Juniori Hermeksen lapsi-vanhempi luisteluun. 

Tervetuloa ilmoittautumaan leijonakiekkokouluun kaudelle 2021-2022!

Tutustu Juniori Hermeksen kiekkokouluun seuraavasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=ze9FNdwy3FY&ab_channel=JunioriHermes

Kaudella 2021-2022 kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille 2014-2017 syntyneille jääkiekosta / luistelusta kiinnostuneille pojille ja tytöille. 

Leijonakiekkokoulupäivä on aina lauantai ja paikkana Jäähalli. Kiekkokoulu alkaa Kiekkokoulukauden avajaistapahtumalla 25.9.2021 ja tarkka alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin. Kiekkoulun vastuuohjaajana toimii seuran taitovalmentaja Janne Leppänen.

Ilmoittautumalla nyt kiekkokouluun 2021-2022 saat koko LKK kauden hintaan 120€ ! Hintaan sisältyy: jääkiekkoliiton pelipassi, ammattitaitoinen ohjaus, maila, pelipaita sekä jäävuorot. Saatte laskun kiekkokoulusta sähköpostiinne syyskuun aikana tai ilmoittautumisen jälkeen, jos ilmoittadutte syyskuun jälkeen.

Pakolliset varusteet ovat kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Lisäksi lapsilla tulee olla käsissään jonkinlaiset hanskat, jotta eivät palellu. Muiden varusteiden käyttö on sallittua ja suositeltavaa.

Oletko kiinnostunut toimimaan kiekkokoulun ohjaajana seuraavalla kaudella? Juniori Hermes tarjoaa tässä tapauksessa yhdelle lapsellesi ilmaisen kiekkokoulun ja ohjaajalle ohjaaja-asun. Sinun ei tarvitse olla jääkiekon ammattilainen, sillä koulutamme ohjaajia ja jokaisen kiekkokoulukerran vetäjänä toimii seuran taitovalmentaja. Ohjaajana sitoudut toimimaan jäillä kaikkien lasten kanssa tasapuolisesti sekä osallistut molemmille kiekkokoulujäille tarpeen mukaan. 


Lisätietoja kiekkokoulun vastuuohjaajalta:

Janne Leppänen, 0408240360 / janne.leppanen@juniorihermes.fi

Ilmoittautukaa tällä lomakkeella U8-joukkueeseen.