Ilmoittautuminen Leijona-Kiekkokouluun on nyt avattu!
Juniori HermesJulkaistu: 13.08.2021 00.00

Ilmoittautuminen Leijona-Kiekkokouluun on nyt avattu!

Tervetuloa ilmoittautumaan leijonakiekkokouluun kaudelle 2021-2022!

Kaudella 2021-2022 kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille 2014-2017 syntyneille luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneille pojille ja tytöille.

Leijonakiekkokoulupäivä on aina lauantai ja paikkana Jäähalli. Kiekkokoulu alkaa Kiekkokoulukauden avajaistapahtumalla 25.9.202. Kiekkoulun vastuuohjaajana toimii seuran taitovalmentaja Janne Leppänen.

Ilmoittautumalla nyt kiekkokouluun 2021-2022 saat koko kauden hintaan 120€

Hintaan sisältyy:

  • Jääkiekkoliiton pelipassi/vakuutus
  • Jääkiekkomaila
  • Leijona-pelipaita
  • Ammattitaitoisen ohjauksen
  • Jäävuorot

Saatte laskun kiekkokoulusta sähköpostiinne syyskuun aikana tai ilmoittautumisen jälkeen, jos ilmoittadutte syyskuun jälkeen.

Pakolliset varusteet ovat kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Lisäksi lapsilla tulee olla käsissään jonkinlaiset hanskat, jotta eivät palellu. Muiden varusteiden käyttö on sallittua ja suositeltavaa.

Oletko kiinnostunut toimimaan kiekkokoulun ohjaajana seuraavalla kaudella? Juniori Hermes tarjoaa tässä tapauksessa yhdelle lapsellesi ilmaisen kiekkokoulun ja ohjaajalle ohjaaja-asun. Sinun ei tarvitse olla jääkiekon ammattilainen, sillä koulutamme ohjaajia ja jokaisen kiekkokoulukerran vetäjänä toimii seuran taitovalmentaja. Ohjaajana sitoudut toimimaan jäillä kaikkien lasten kanssa tasapuolisesti sekä osallistut molemmille kiekkokoulujäille tarpeen mukaan.

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ LINKISTÄ!

LAINAA VARUSTEPAKETTI

Tutustu Juniori Hermeksen kiekkokouluun allaolevan videon kautta:

Lisätietoja kiekkokoulun vastuuohjaajalta:

Janne Leppänen 0408240360 / janne.leppanen@juniorihermes.fi