Vuoden tekijä - Taneli Hautala
Julkaistu: 12.11.2023 11.50

Vuoden tekijä - Taneli Hautala

Vuoden Tekijät 2023 -tilaisuus järjestettiin lauantaina 11. marraskuuta Tampereella. Tilaisuudessa oli paikalla palkittuja kaikilta Jääkiekkoliiton kahdeksalta alueelta.

Juniori Hermeksen hallitus halusi osaltaan palkita Vuoden tekijä palkinnolla U20 joukkueen vastuuvalmentaja Taneli Hautalan.

Taneli on tehnyt pitkäjänteistä työtä seuramme pelaajien valmentajana eri ikäluokissa vuosien saatossa. Taneli tunnetaan vaativana, määrätietoisena ja pelaajaa kehittävänä valmentajana. Tämä näkyy niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Eikä Tanelin panostus seuran toimintaan lopu valmentamiseen. Kun apua on tarvittu, on Taneli ollut mies paikallaan. On vuosia, jolloin Taneli toimi U20 joukkueen huoltajana ja terotti pelaajien luistimia, sen lisäksi, että toimi saman aikaisesti joukkueen valmentajana. On oltu apuna seuran iltapäiväjäiden vetäjänä, tehty korjaustöitä valmennuksen ja huollon tiloihin. Viime kesän aikana Taneli muun muassa ahkeroi U20 joukkueelle sekä Kokkolan Hermekselle uuden, yhteisen teroitus- ja huoltokopin. Parhaimmillaan Taneli on korjannut harjoitushallin putket, jotta koko halli on saatu toimintakuntoon ja auki.

Juniori Hermes haluaa kiittää Tanelia lämpimästi kaikesta seuran ja seuran pelaajien eteen tehdystä työstä.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan palkittujen haastatteluja sekä näet listan kaikista Keskimaan alueen palkituista.

https://www.leijonat.fi/index.php/maajoukkueet/a-m...

https://www.finhockey.fi/index.php/alueet/keskimaa...


Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi