Vielä mahtuu mukaan Juniori Hermeksen ilmaisiin "Try In" -tapahtumiin 7.1 ja 14.1!
Juniori HermesJulkaistu: 30.12.2022 13.35

Vielä mahtuu mukaan Juniori Hermeksen ilmaisiin "Try In" -tapahtumiin 7.1 ja 14.1!

Juniori Hermeksen tarjoamat "Try In" -tapahtumat on tarkoitettu kaikille alueen 1.-3. luokkalaisille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta mutteivät ole vielä mukana joukkuetoiminnassa. Tapahtumat ovat ilmaisia ja tarjoavat osallistujille mahdollisuuden tunnustella jääkiekon harrastamista rennosti, innostavassa ilmapiirissä ja ammattitaitoisen ohjauksen tuella.

"Try In" -tapahtumat järjestetään lauantaisin 7.1. ja 14.1.2023 Kokkolan Best Hall Areenassa klo 14.10-15.00. Best Hall Areenan edestä löytyvistä pukukopeista kaksi on varattu tapahtumaan osallistuvien lasten käyttöön klo 13.40 alkaen.

Tapahtumien sisältö koostuu jäällä yhteisestä leikkisouudesta, jonka jälkeen lapset jaetaan luistelutaidon mukaan pienryhmiin ja näiden pienryhmien kesken harjoitellaan luistelun ja kiekonkäsittelyn perusteita sekä tietysti pelataan lopuksi. Jokaiselle pienryhmälle on omat ammattitaitoiset ohjaajat, jotta toiminta jäällä on lapsille mukavaa, turvallista sekä innostavaa.

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kypärä (mielellään ristikolla varustettu jääkiekkokypärä) ja jääkiekkomaila. Tarvittaessa voimme myös lainata jääkiekkomailan sitä tarvitseville näiden kahden tapahtuman ajaksi.

Mikäli osallistuja haluaa jatkaa jääkiekon harrastamista oman ikäryhmänsä mukana "Try In" -tapahtumien jälkeen, pääsee Juniori Hermeksen vastaavien ikäkausijoukkueiden U8, U9 ja U10 toimintaan helposti mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN TRY IN -TAPAHTUMIIN TÄSTÄ! Ilmoittautuminen on auki 29.12.2022 klo 23.55 saakka.