Hermes Naiset , Naisten Mestiskarsinta lohko 2.

YJK - Hermes   2 - 8

Ylivieskan jäähalli

Voitokas Sarja-avaus

Hermes Naisten kauden 2018 -2019 avausottelu Ylivieskan Jääkarhujen vieraana päättyi selkeään 8-2 voittoon. Pelin alusta alkaen kävi selväksi, että Hermes Naiset olivat lähteneet liikkeelle työteliäällä ja aktiivisella asenteella. Tämä näkyikin ensimmäisessä erässä koko joukkueen vahvana liikkeenä sekä rohkeana kiekollisena pelaamisena . Tähän kotijoukkue Karhulauma ei pystynyt vastaamaan kuin yksittäisillä hyökkäyksillä ja niinpä Hermes Naiset poistuivat erätauolle selvässä 4-0 vierasjohdossa.

Ottelun toinen erän jatkui eka erän tapaan Hermes Naisten komennossa, joukkueen siirryttyä 6-0 johtoon jo kuuden peliminuutin jälkeen. Tästä kertonee erän 15-6 torjunnatkin. Hermeksen kiekollinen hallinta ei yllättäen näkynyt jäähyjakautumassa, joka kahden erän jälkeen oli vieraspainoitteinen eli kotijoukkue 0 min. ja vieraat 10 min. Kolmannen erän aikana jäähyissä tapahtui tasoittumista, mutta ottelun erikoistilannepelaamisen painottui AV-peliin, joka toisaalta tuotti Hermekselle myös kaksi AV-maalia.

Sarjan avausottelussa alkoi Hermes Naisten otteissa jossain määrin näkyä valmennusjohdon siihen kaipaamia pelillisiä asioita, mutta Karhulauman kymmenen pelaajan ja osittain tosi nuoren joukkueen rosteri ei anna tosiasiallista kuvaa joukkueen nykykunnosta. Seuraavan viikonlopun tuplapelit Lappi Areenalla, sarjan ennakkosuosikki RoKi Naisten vieraana tarjoaa Hermes Naisille jo selkeästi isomman pelillisen haasteen. Joukkueen nykyilmeen perusteella joukkue voi lähteä Lapin kiertueelle luottavaisin mielin ja viikon kolmen joukkueharjoitusten myötä taas myös pikkuisen valmiimpana. Kausi 2018-2019 Hermes Naisten osalta on avattu ! Opintomatka kohden Mestistä jatkuu !